[Anime] L'Alquimista d'Acer Ep. 11-14

L'Alquimista d'Acer

Episodi 11: Miracle a Rush Valley



L'Edward, l'Alphonse, i la Winry arriben a Rush Valley, quan de sobte són envoltats per una gentada que vol veure els automail de l'Ed, però quan aconsegueix desempallegar-se'n, s'adona que el seu rellotge que acredita que és un alquimista nacional ha desaparegut. La gent l'informa que ha estat una carterista anomenada Paninya, que té automail cames i que viu amb un enginyer d'automail a les muntanyes. Quan aconsegueixen atrapar-la, després d'una llarga corredissa, la Winry, emocionada, demana conèixer el creador dels seus automail, en Dominic, i que la deixi ser la seva aprenent, però és rebutjada a l'instant. Més tard, la Winry convenç la Paninya de deixar de robar per guanyar-se la vida honradament i així poder tornar-li el favor a en Dominic pels automail de les seves cames, ella li torna el rellotge de l'Ed, moment que aprofita per desbloquejar-lo i mirar a l'interior. Mentrestant, la filla del Sr. Dominic es posa de part, però el mal temps impedeix que la puguin portar a un hospital així que el Sr. Dominic decideix anar-ne a buscar un ell mateix. Però la Winry, veient que el nadó està a punt de néixer, decideix encarregar-se del part.
720p
1080p

Episodi 12: Un és tot, tot és un



Els germans Elric arriben a Dublith amb l'objectiu de visitar la seva mestra Izumi i el seu marit Sig per tal d'obtenir pistes sobre la Pedra Filosofal. Durant la seva estada, els germans recorden com van conèixer la seva mestra durant una inundació a Resembool, i el duríssim entrenament que van haver de passar per ser acceptats formalment com a deixebles. L'entrenament consistia a sobreviure en una illa deserta durant un mes mentre pensaven el significat d'"un és tot, tot és un". L'Izumi s'adona que els germans van trencar el tabú de l'alquímia fent transmutació humana, descobrint que ella també ho va fer fa temps per intentar reviure el seu fill que va morir perquè ella va emmalaltir durant l'embaràs.
720p
1080p

Episodi 13: Les bèsties de Dublith



Els germans són expulsats per haver comès el tabú i deixen de ser deixebles d'Izumi. Quan estan a punt d'agafar el tren de tornada a casa, en Sig, veient que estan tristos, els obre els ulls dient-los que no els ha expulsat perquè sí sinó que ara ella els considera com a iguals. Mentrestant, el coronel Mustang anuncia als seus subordinats que l'acompanyaran a Central. L'Scar, per la seva banda, s'està recuperant en una colònia de refugiats d'Ishval, però apareixen un parell de matons contractats per en Yoki, un exmilitar que busca venjança dels germans Elric, intenten capturar-lo per obtenir la recompensa, l'Scar els guanya fàcilment i deixa la colònia. A Dublith, l'Alphonse és atret a un parany amb una nota d'amenaça en relació amb el seu secret, és capturat per en Roa, en Bido, la Martel, i en Dolcetto, els quals són quimeres sota les ordres de l'homuncle Greed. Després d'intentar treure-li el secret a l'Alphonse sense èxit, apareix l'Edward per rescatar-lo, però en Greed contraataca amb una proposta: Ell l'ensenyaria a fabricar homuncles a canvi d'aprendre la transmutació d'ànimes. L'Edward, molt indignat i enfadat, els envia literalment a la merda. S'enfronten tots dos, l'alquimista i l'homuncle, sent l'Ed derrotat en un primer assalt però això el permet descobrir el punt feble d'en Greed. A diferència de l'homuncle, l'Edward està limitat per la seva condició humana mentre que en Greed es pot regenerar completament. De sobte apareix l'Izumi per rescatar als seus deixebles, moment que aprofita en Greed per fugir.
720p
1080p

Episodi 14: Aquells que s'amaguen sota terra



El Führer King Bradley i el major Armstrong juntament amb un equip de soldats, assalten el cau d'en Greed matant tothom qui es troben per davant a excepció de l'Edward i l'Izumi. L'Armstrong s'enfronta a en Roa, una quimera vaca, fins que apareix en Dolcetto per salvar-lo. Mentrestant, en King Bradley entra a les clavegueres per enfrontar-se amb en Greed. No obstant això, és derrotat fàcilment pel Führer, que revela la seva veritable identitat. En Roa i en Dolcetto, que han vingut a salvar el seu amo, són assassinats pel Führer, i la Martel, que s'amagava a l'interior de l'armadura de l'Alphonse, ho veu i intenta matar en King Bradley però és ella qui mor apunyalada. La seva sang esquitxa el segell de sang de l'armadura de l'Alphonse i desbloqueja els records oblidats de quan va veure la Veritat. Mentrestant, en Greed és portat com a captiu davant d'un home qui els homuncles anomenen pare. Decebut per haver abandonat la resta d'homuncles, el condemna a tornar a la seva ànima desfent-lo en un gran forn de fosa.
720p
1080p

Extra: Karaokes 1 [1080p]

Opening
Ending

Comentaris