[Novetat] Nou funcionament del blog i les notícies

Nou funcionament del blog i les notícies



Hola a tothom!
Com heu vist a les darreres notícies, hem canviat el mètode d'anunciar llançaments i l'aspecte de les fitxes! El motiu és que així no hem d'anar enllaçant a cada notícia tots els capítols, les fitxes tenen un aspecte més compacte i així teniu tots els capítols que hem fet junts en una carpeta.

Tot seguit, amb les meves magnífiques fletxes verdes, us faré un passeig per les notícies i el blog.

Ara les notícies, en lloc de tenir els enllaços directes, van a la fitxa de la sèrie, només heu de clicar la barreta de la sèrie que us facilitem:



Un cop heu entrat, si és un projecte d'anime o una pel·lícula o OVA, la fitxa té aquest aspecte:



On hi ha les carpetes que us enllacen a una carpeta de MEGA d'on podeu baixar-ne tot el que vulgueu.

Si és un projecte de manga, la fitxa té aquest aspecte:



Als mangues hi tenim la carpeta d'últims, amb els capítols que encara no estan empaquetats en volums. Pels que ja tenen el volum complet, us heu de baixar el volum sencer. També hi ha enllaços a tots els visionats online que tenim. Si són a la part d'"últims" us portaran a una pàgina amb tots els capítols de la sèrie amb l'últim a dalt de tot. Si és amb els volums, us portarà a una galeria amb les pàgines d'aquell volum.

L'aspecte d'un manga acabat és una mica diferent:



Ara teniu tot el manga en volums igualment, però a més, teniu carpetes on podeu trobar tots els enllaços dels volums de cop. El visionat online funciona igual que el dels mangues en procès.

Les fitxes dels One Shots encara no estan actualitzades, però seguiran tenint enllaços directes perquè només són d'un capítol. L'únic que canviarà és la mida del póster i la disposició de la informació, que quedarà com la dels altres projectes.

Per acabar, si passegeu pel blog, hi ha una petita novetat de la que estem tots molt contents, i és la llista de membres del fansub, que ara apareix al costat de la llista d'equips que hi havia hagut fins ara.



Ara tothom pot tafanejar per veure com arribem a treballar tots de valent! I si no sou del fansub, motiveu-vos, ja veieu que fem coses molt xules i que mica en mica, anem acumulant material i satisfacció personal!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada